Aвтомобилни гуми

КИОГ ЕООД е директен вносител на гуми с марките Debica, SAVA, Fulda, Dunlop и Goodyear.

Фирмата разполага със собствен склад за гуми и машини за монтаж, демонтаж и баланс.

DUNLOP

През цялата си история компанията DUNLOP винаги е била инициатор на нововъведената. Инженерите на DUNLOP непрекъснато търсят нови технологии, за да направят своите гуми най-високоефективни при всякакви атмосферни условия.

FULDA

Основана преди повече от 100 години, FULDA произвежда висококачествени, изключително стойностни за цената си, продукти. Качественото на FULDA е резултат от разработването на важността да произвеждаш шедьоври за вътрешния си пазар: Германия, един от пазарите с най-много предизвикателства в света. От магистрали без ограничения за скоростта до алпийски райони със сурова зима, продуктите на FULDA винаги се разработват с цел осигуряване на безопасно движение и при най-трудни условия. резултатите от независими тестове са доказателство за качеството на FULDA. Понастоящем FULDA е една от водещите марки на вътрешния пазар в Германия, като предлага гама от висококачествени, надеждни продукти за леки, лекотоварни и товарни автомобили и селскостопански машини.

Освен че предлагат комплект от оптимизирани предимства за приложението, за което бяха разработени, гумите FULDA са с атрактивна цена и притежават пробег и енергийна ефективност, които така много се търсят от потребителите в днешно време. В непрестанния стремеж да отговори на растящите очаквания и нужди на потребителите, FULDA предлага пълна гама от гуми за леки автомобили, покриваща всички скоростни сегменти за летни и товарни автомобили, и селскостопански машини за различни приложения. Това я прави ена от водещите марки в Германия.

gumi_za_leki_avtomobili_kiogbgSAVA

По целия свят SAVA е добре позната като производител на висококачествени гуми, които осигуряват отлични нива на надеждност и дълъг живот. Тя предлага голяма и достъпна гама от гуми, която е истинска алтернатива на по-скъпи марки. Изпитаната технология на производство на SAVA  предлага това, което повечето автомобилисти считат за идеалната комбинация: надеждно поведение на гумата и изключителна стойност, произтичаща от разумна цена и дълъг пробег.

Гумите на SAVA се произвеждат в съответствие с най-високите стандарти и с най-модерните в света машини за производство на автомобилни гуми. Те са с най-високо качество и съобразени с екологичните стандарти.